Deco Mag – Responsive Magazine Blogger Template

Deco Mag – Responsive Magazine Blogger Template
Deco Mag – Responsive Magazine Blogger Template

Deco mag blogger template is a another beautiful modern blogger template. its clean and fresh flat color based responsive blogger design and high user friendly blogger template.This theme perfect for news, magazine and personal websites.

• 100% Responsive Design
• RTL Support
• Widgets Drag and Drop Support
• Unlimited Colour Customization
• Advance Editor: Change background color, upload background images,colors, fonts, fonts size.
• Responsive Mega Menu
• Auto Blog Post Summarize
• Optimize SEO Check
• Auto detect flickr and other Images open for Lightbox
• Tabbed Menu
• Multi Author Supported
• Jquery image overlay effect with Icons
• 4 Column Footer Area
• YouTube Video Support (Any post style)
• Responsive Ad Widget (Google Adsense Support)
• Responsive Flexslider
• News Ticker
• CSS3 + HTML Dropdown Menu
• Recent Post By Label (16 Post style )
• Author Info Widget
• High Quality Image Optimize Without Crop
• Cool Related Posts Widget
• JqueryOverlay effect support with touch devices
• Well Documentation
• Threaded Comments
• Responsive Site Map Widget
• Custom Error 404 Page
• User Friendly Admin Layout
• More…

Ero Pradolly Prasitha

Hopefully article about Deco Mag – Responsive Magazine Blogger Template useful for Om Goegel loyal readers. Know more about me, please read more on WHO AM I? page. Great thanks.

Number of Posts:

23 comments:

  1. Setelah di Download Templet Deco Mag, Kenapa blognya Beralih ke omgoegel.blogspot.com, mohon petunjuknya

    Makasaih

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan diutak-atik source creditsnya.. :)

      Delete
    2. gak ada yang diutak atik..kenapa bisa ya mas..mohon petunjuknya

      Delete
    3. sudah diperbaiki. silahkan download ulang. Terimakasih. Mohon maaf atas ketidaknyamanannya.. :)

      Delete
    4. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Very Very Thanks Ero Pradolly Prasitha

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  4. Mas bro gimana caranya bikin tampilan Home kayak punya om goegel?? yang bisa muncul gambar2 klo di arahkan cursornya?? mohon petunjuknya om goegel? terimakasih :-)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. halo teman akan bahwa Anda dapat memposting template setiva Majalah .not responsif dapat men-download blog lainnya .Di sini di rawa Anda dapat men-download semuanya.
    Apakah Anda dapat membantu saya porfavor

    ReplyDelete
  7. Terima Kasih Omm...
    Template freemium-nya

    ReplyDelete
  8. Cara mengganti news ticker dengan blog kita gmna?

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. mantap Pisan, minta tutorialnya buat tampilan home kayak omgoegel dong :D

    ReplyDelete
  11. gan,cara hapus kolom komentar bawaan template deco magz gimana....?,Soalnya mau aq ganti jadi 3 kolom komentar;Disqus,Blogger,Fb.
    #Mohon penjelasannya
    #Trims

    ReplyDelete
  12. mas maaf g emana cara pasang ke blognya file xml nya soalnya ada juga java scriptnya masuk
    mohon petunjuknya suhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. coba dibaca petunjuk pemasangannya di file (readme)

      Delete

RULES:
1. Hindari komentar SARA, porno, atau melanggar HAM
2. Disini bukan zona pertikaian (silahkan bertikai di ring lain)
3. Link tidak jelas serta mengarah ke pelanggaran kode etik dan hukum yang berlaku adalah HARAM disini
4. Penulis tidak bertanggung jawab atas apapun bentuk efek samping dari penyalahgunaan atau penyalahartian terhadap apapun konten dari blog ini
5. Penulis memiliki hak untuk menolak/menghapus komentar yang dianggap melanggar pasal-pasal di atas

PS:
“Jadilah orang yang sopan dan cerdas dalam berkomentar”.
Ask if you are not sure and/or don’t know or eager to know more,
Give solution if you found any errors, stop komentar-komentar kosong!

Contact Form

Name

Email *

Message *